Kurderna – hela världens angelägenhet och inte bara Sveriges…

Stil mörk gotisk. Bild: talbart.blog

Bild: talbart.blog
Bild: talbart.blog

Polismästaren i Stockholm Karin Götblad menar i en intervju att allmänheten, det vi kallar civilsamhället, ska stänga av sina tevespparater och istället ungefär ”ta saken i egna händer”, se nedan

https://www.dn.se/sverige/uppmaningen-till-svenskarna-stang-av-teven-och-ta-tag-i-saker/

Men det är verkligen att föregripa polisens arbete och ställa sig över lagen om det innebär att man gör olovligt saker, som att bilda medborgargarden; avlyssna andra utan tillstånd; tänk Ebbe Carlsson-affären. Det kan vara bättre i vissa lägen att stanna hemma, laga mat och mysa med familjen och följa nyheterna på SVT eller via tidningarna istället för att gå igång på något som kanske närmast kan betecknas som vedergällningsaktioner.

Bild: talbart.blog
Abdelhamid Karim. Bild: Helena Maria
https://youtu.be/f97vJcGgi0I?si=_e6XHCQKAGvQ-wjr
Bild: talbart.blog

Källa, länkar och tips:

Svek

Ska verkligen en hotad kultur och dess folk hotas ytterligare?

https://www.ft.com/content/8a61e886-b1c0-490b-a737-f5c841504a82

https://www.researchgate.net/profile/Moshe-Barak

”Vad kan vanligt folk göra för att främja yttrandefriheten”?

Publicerat av

talbart.blog

Jag heter Helena Lindbom (Helena Maria). Jag är femtiotalist, skriver "from the margins" och är intresserad av psykisk hälsa och välbefinnande. Att jag lever med en diagnos spär på intresset. Min övertygelse är att inte bara den individuella hälsan är viktig, utan hela samhällets. Det finns mycket mer att göra på det folkhälsofrämjande området på olika plan. Som främjande av samtal, dialog och förmedlande av hopp: Att det alltid finns ljus i tunneln. Det går att komma ut på andra sidan hur omöjligt det än känns. .Eventuellt förtjänst på bilder och inlägg ska oavkortat gå till Hesham Bahari och hans översättningsarbete.

Lämna en kommentar